informacja medyczna | informacja medyczna | informacja motoryzacyjna | informacja budowlana | windykacja | praca | sprzedam | sprzedam
zarejestruj się |
zaloguj się
medyczne: informacja medyczna lekarz stomatolog weterynarz ogłoszenia zwierzęta klinika badanie sanatorium lekarze zdrowie lekarz
prawnicze: prawnik prawnicy windykacja komisariat ochroniarze sąd rejonowy sąd okręgowy sąd apelacyjny urząd miejski komornicy odsetki ustawowe odsetki podatkowe
budowlane: informacja budowlana ranking fachowców fachowiec działki budowlane
motoryzacyjne: informacja motoryzacyjna ranking mechaników pomoc drogowa holowanie
ogłoszeniowe: sprzedam praca baza adresowa platforma handlowa kwiaty na telefon wrocław centrum ogłoszeń prasowych
wybierz kategorię
 

NOWAKOWSKI

moje ogłoszenia
Odwiedziny strony: 64002
Reklama
Nazwa:
NOWAKOWSKI
Adres:
Skłodowskiej 1
13-200 Stare Babice , mazowieckie
Telefon:
---
---
www:
e-mail:
---
Kontakt:
Napisz do nas - czekamy na Twój kontakt 24h
godziny pracy ... zobacz ...
sprawdź inne formy kontaktu ... zobacz ...
rejestracja telefoniczna ... zobacz ...
rejestracja internetowa ... zobacz ...
kliknij tutaj ...
Osób na stronie: 1
| Popularność:
0.1 | Ocena:
4.2 (głosów 190)

Opinie o mnie

Wartość opinii:
4.2
Pozytywnych:
158  
Neutralnych:
0  
Negatywnych:
32  
Łącznie:
190  

Dodaj opinię

Pokaż opinie:              
Opinia: Pozytywna
Autor: Kraków 408510
Kraków: Podczas rutynowej kontroli drogowej policjant drogówki z Krakowa odkrył coś niesamowitego „Jestem zwyczajnym \"krawężnikiem\" więc moje możliwości finansowe nigdy nie były takie, o jakich marzylem. Moja sytuacja życiowa zmusiła mnie jednak do podjęcia ryzyka i próby dorobienia sobie przez Internet. Opłaciło się!“ Opowiada Pan Bartłomiej (Policjant Drogówki)... Autor Andrzej Wilczek DZISIAJ JEST ŚRODA , 19 LUTEGO , 2020 Bartłomiej K. - Policjant Drogówki podczas kolejnego zwyczajnie zapowiadającego się dnia zatrzymał do rutynowej kontroli kierowcę Skody Octavii. Po krótkiej rozmowie Pan Bartłomiej zauważył znajomy mu program na telefonie kierowcy... była to platforma handlowa, którą znał już wcześniej i niewiedząc o tym, był wtedy już bogaty. Całą swoją historię przedstawił we wszystkim znanym telewizyjnym programie śniadaniowym - \"Dzień Dobry TVN\". ,,Nie wiedziałem czy pytać ale pomyślałem czemu nie, więc pytam kierowcy co to za aplikacja że gdzieś o niej słyszałem, opowiedział mi na czym to polega i przypomniałem sobie że mówili o tej platformie w telewizji. Najwidoczniej wypadło mi to z głowy z powodu natłoku codziennych spraw oraz obowiązków w życiu prywatnym jak i zawodowym.\'\' Pan Bartłomiej ostatnią premię zainwestował w mininmalny depozyt (250 euro) na tej właśnie platformie handlowej, o której dowiedział się od kierowcy i z telewizji. Na jego koncie na platformie zarobkowej czekała nie mała niespodzianka, bo aż 213.120 zł do wypłaty. Dowiedział się o tym, gdy skończył służbę i postanowił sprawdzić jak mają się jego zainwestowane wcześniej pieniądze. Gdy to zobaczył od razu zadzwonił do swojego przełożonego z prośbą o papiery rezygnacyjne. Kluczem do jego olbrzymiego sukcesu była wspomniana zautomatyzowana platforma zarobkowa. Zamysł był prosty: dać przeciętnemu Kowalskiemu możliwość zarobienia pieniędzy na ogromnej popularności akcji nawet w przypadku, kiedy nie ma on absolutnie żadnego doświadczenia inwestycyjnego lub technologicznego. Po wpłaceniu przez użytkownika depozytu początkowego (w kwocie 250 dolarów, ~980 zł) może on łatwo i szybko rozpocząć działania na platformie. Korzystając z kombinacji danych i uczenia maszynowego, platforma podpowiada użytkownikom, jaki jest najlepszy czas na tanie kupno i drogą sprzedaż bitcoina, co umożliwia maksymalizację zysków. Aby zademonstrować możliwości platformy, Bartek poprosił Magdę o wpłatę depozytu w kwocie 250 EURO (minimalna inwestycja) na żywo w programie. Magda wyraża zdziwienie, zarabiając pierwsze pieniądze w programie po pierwszej inwestycji w swoim życiu! (Zdjęcie: fakt.pl) CZYTAJ WIĘCEJ „Słyszałam o tradingu i ogromnych sumach pieniędzy, jakie można na nim zarobić. Nigdy jednak w nic nie inwestowałam. Nie miałam pojęcia, od czego zacząć. Okazało się to jednak bardzo proste. Skorzystałam ze swojej karty kredytowej, aby wpłacić depozyt. Teraz platforma robi prawie wszystko za mnie.“ Magda. Po wpłaceniu depozytu początkowego w kwocie 250 EURO, Magda rozpoczęła handlowanie bitcoinem (i nie tylko), kupując go za kwoty niskie, a sprzedając za wysokie. W ciągu 3 minut kwota jej funduszy wzrosła do 353,18 zł. Prowadzący program są w ogromnym szoku (Zdjęcie: fakt.pl) Każdy w programie, łącznie z pracownikami produkcji, byli od razu pod wrażeniem, jak łatwo w ten sposób zarobić pieniądze. Platforma jest niezwykle przyjazna użytkownikowi i umożliwia generowanie zysków na wiele sposób ze względu na wahania giełdy. Zanim Bartek otrzymał szansę, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania, Magda wtrąciła się i z uśmiechem na twarzy stwierdziła: „Po zaledwie 8 minutach zarobiłam już 682 zl, nie umiem tego pojąć”.. CZYTAJ WIĘCEJ „Giełda i kryptowaluty są obecnie tak popularne, że nawet ktoś taki jak Magda (bez urazy Magda) może zarabiać na nim pieniądze. Wchodzę w to! Też chcę mieć dla siebie kawałek tego tortu!” Marcin. Jeśli w 2010 roku ktoś zainwestował zaledwie 400 zł w bitcoina, obecnie może cieszyć się z zysku w kwocie 75 milionów EURO! Wypróbuj PLATFORMĘ już teraz Zdedydowaliśmy się wypróbować ten program internetowy, aby zobaczyć, czy zarabianie pieniędzy poprzez korzystanie z platformy jest naprawdę możliwe. Oto wniosek: szybko odkryliśmy, że platforma pobiera prowizję w kwocie wynoszącej 2% zysków, które uzyskał użytkownik. Aby rozpocząć działanie na platformie, należy wpłacić depozyt w minimalnej kwocie 250 EUR. Kwota ta jest początkową inwestycją użytkownika i będzie przeznaczona na zakup giełdowy przez oprogramowanie transakcyjne. Dodatkowo dowiedzieliśmy się, że Program zarabia pieniądze, kupując bitcoiny i nie tylko, kiedy ich cena ma tendencję wzrostową ORAZ sprzedając je, kiedy ich cena ma tendencję zniżkową. Działanie takie jest znane jako krótka sprzedaż. Platforma umożliwia dokonywanie takiej sprzedaży z łatwością. MOJE WYNIKI PO 7 DNIACH Z Programem: zdecydowałem się założyć konto na stronie, wpłaciłem początkowy depozyt w kwocie 250 euro i aktywowałem konto. W trakcie programu Magda zarobiła ponad 300 zl w ciągu 3 minut. Mnie zajęło to troszkę dłużej. Platforma potrzebowała 3 godzin, aby wygenerować zysk w kwocie 392 zł. Nadal jest to imponujący wynik! Nigdy wcześniej nie kupiłem bitcoina i nigdy w swoim życiu niczym nie handlowałem. A jednak udało mi się zarobić na tym pieniądze. Każdego dnia poświęcałem około 5 minut, aby sprawdzić wyniki. Po 5 dniach zysk wynosił już 1310 zl. Zacząłem naprawdę wierzyć w tę platformę. Po 7 dniach moje fundusze wynosiły już 3320 złotych. W tym momencie w moim umyśle zaczęło pojawiać się mnóstwo pomysłów na to, jak mógłbym wydać te pieniądze. To więcej, niż zarobiłem w pracy przez prawie miesiąc, a na sprawdzanie platformy poświęciłem mniej niż 30 minut. Zdecydowałem się na pozostawienie mojego konta aktywnym przez łącznie 15 dni, ponieważ chciałem zobaczyć, ile można w tym czasie zarobić. Ostatecznie na moim koncie widniała kwota 9 tysięcy złotych. Miałem jednak na koncie także nieudaną transakcję na kwotę 160 ZŁ. Ta platforma to nie magia, jednak 90% moich transakcji przyniosło mi zyski. Po wpłaceniu depozytu początkowego w kwocie 250 EURO (~990 zł) byłem w stanie zarobić 9 tysięcy złotych netto (na rękę). Zajęło mi to mniej niż 30 minut tygodniowo. Nie miałem do tego żadnego doświadczenia technicznego czy inwestycyjnego. Jak można zobaczyć na poniższym zrzucie ekranu, zdecydowałem się wypłacić z konta moje fundusze w kwocie 9 tysięcy złotych.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Export 408479
Zarząd Krajowego Stowarzyszenia Eksporterzy Rzeczypospolitej Polskiej pragnie poinformować, że dnia 26 marca 2020 r. o godz. 10.00. w Auli E Wyższej Szkoły Ekonomii i Innowacji w Lublinie ul. Projektowa 4 odbędzie się Kongres Eksportu 2020 „Innowacyjność polskiego eksportu w ostatniej dekadzie”. Zainteresowanych współpracą jako Partner Główny, Szczególny lub Partner zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu kom. +48 603 889 000 lub wysyłając wiadomość e-mail: [email protected] do dnia 29.02.2020r. Na dzień dzisiejszy nad Kongresem Eksportu 2020 patronat honorowy objęli: Minister Rozwoju, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Arcybiskup Metropolita Lubelski, Marszałek Województwa Lubelskiego, Wojewoda Lubelski, Prezydent Miasta Lublin oraz patronatem medialnym objęli m. in. TVP 3 Lublin, Polskie Radio Lublin, Panorama Lubelska, Akademickie Radio Centrum.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Piotr 408353
Kontaktuję się w imieniu nowoczesnej firmy oferującej kompleksowe wyposażenie sal konferencyjnych. Z badań przeprowadzonych przez firmę Ipsos Mori wynika, że 90% pracowników korzystających z systemów do wideokonferencji oszczędza w ten sposób co najmniej 28 godzin miesięcznie. Ankietowani potwierdzili, że dzięki nowoczesnemu wyposażeniu sali konferencyjnej firma zwiększa przewagę nad konkurencją (73%) oraz zacieśnia współpracę z personelem (71%) i kontrahentami (40%). Wykorzystując nowoczesne rozwiązania multimedialne przedsiębiorstwo może wywierać pozytywny wpływ na wizerunek firmy oraz redukować koszty, jednocześnie podnosząc komfort i wydajność pracy. Ponadto nasze rozwiązania ułatwiają współpracę z osobami pracującymi zdalnie czy z klientami z odległych lokalizacji. Kompleksowo wyposażamy sale konferencyjne naszych Klientów w niezbędne narzędzia: projektory, tablice interaktywne oraz systemy wideokonferencyjne, których użyteczność biznesowa umożliwia edycję tego samego dokumentu oraz transmisję audio i wideo z kilku miejsc jednocześnie. W ramach współpracy zapewniamy aktywne wsparcie, od wykonania projektu technicznego, poprzez instalację wraz z przyłączami i sterowaniem, konfigurację i parametryzację sprzętu, aż po przeprowadzenie niezbędnego szkolenia dla użytkowników.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Carrigan 408336
It\'s a pleasure writing you on this platform. I have a great Business proposal and I\'d like to ask if you are interested because it is highly beneficial to both parties. I need a kind co-operation from you in executing a lucrative deal. Kindly indicate your interest for more details.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Kledzik 408244
Serdecznie zapraszam do odwiedzenia strony sklepu internetowego Szkolki Roslin- Ogrodnictwo Marian Kledzik, http://www.sklep.ogrody.wloclawek.pl sprzedaz wysylkowa, odbiory na miejscu, mozliwy transport roslin, Najwiekszy w Polsce wybor roslin w jednym miejscu ( ponad 11800 pozycji ) Promocja – 20 % na wszystko do 01.03.2020r, Na nie ktore produkty Promocja – 30 % i dla zamowien powyzej 100 szt z odmiany. W dziale nowosci wprowadzilismy ponad 330 pozycji w tym rosliny po raz pierwszy dostepne na rynku polskim. Ze wzgledu na wzrost kosztow plac i innych czynnikow ceny na rok 2020 troszke wyzsze. Darmowy dowoz roslin w kazde miejsce w Polsce od wartosci zamowienia 10000 zl.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Centrumedukacji 408219
Celem szkolenia jest dostarczenie uczestnikom niezbędnej wiedzy związanej z aktualnymi wymaganiami prawnymi i technicznymi dotyczącymi budowy i eksploatacji maszyn. W takcie spotkania m.in.: · omówimy aktualne przepisy i obowiązki użytkowników · wskażemy niezbędne elementy dokumentacji maszyny · omówimy, jak wygląda kontrola PIP i jak zabezpieczyć się przed ewentualnymi sankcjami · uczestnicy otrzymają odpowiedzi i informacje dotyczące wykonywania zadań w ich codziennej pracy, a jednocześnie będą mogli wymienić się swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami. Szkolenie prowadzi doświadczony Nadinspektor Państwowej Inspekcji Pracy Program 1. Koncepcja bezpieczeństwa maszyn w UE i w Polsce: · wymagania dla maszyn nowych – wymagania zasadnicze (dyrektywa 2006/42/WE), · wymagania dla maszyn użytkowanych – wymagania minimalne (dyrektywa 2009/104/WE). 2. System oceny zgodności maszyn i innych urządzeń technicznych – podstawy prawne, zakres stosowania: · ustawa z 30 sierpnia 2002 r. o systemie oceny zgodności, · ustawa z dnia 13 kwietnia 2016 r. o systemach oceny zgodności i nadzoru rynku . 3. Państwowa Inspekcja Pracy jako organ nadzoru rynku 4. Rola norm technicznych w procesie oceny zgodności maszyn i przy dostosowywaniu maszyn do wymagań minimalnych (struktura norm i ich ważność). 5. Obowiązki pracodawcy przy wyposażaniu stanowisk pracy w maszyny i inne urządzenia techniczne. 6. Dokumentacja maszyny wczoraj i dziś: · dokumentacja techniczno-ruchowa (DTR), · instrukcja obsługi wg. dyrektywy 2006/42/WE, · deklaracja zgodności WE, · dokumentacja techniczna maszyny. 7. Kontrole maszyn dokonywane przez użytkownika. 8. Eliminacja i ograniczanie zagrożeń mechanicznych (ochrona przez oddalenie, ochrona przed zgnieceniem, ochrona przez ograniczenie siły i energii). 9. Podstawowe i dodatkowe techniczne środki ochronne. 10. Modernizacja maszyn (wymagania prawne, procedura modernizacji). 11. Ocena zgodności maszyn (przebieg oceny ryzyka wg PN EN ISO 12100 , przykłady zagrożeń, niebezpiecznych sytuacji i niebezpiecznych wydarzeń). Prelegent Nadinspektor Państwowej Inspekcji Pracy. Wykładowca na studiach podyplomowych oraz w Ośrodku Szkolenia PIP we Wrocławiu. Od samego początku funkcjonowania nadzoru rynku w Polsce prowadzi i koordynuje tematy kontrolne z zakresu spełniania wymagań zasadniczych dla maszyn i innych urządzeń technicznych oraz środków ochrony indywidualnej. Autor szeregu ulotek i broszur dotyczących bezpieczeństwa budowy i użytkowania maszyn, wydanych nakładem Państwowej Inspekcji Pracy. Jego publikacje można również znaleźć w czasopismach branżowych dotyczących bezpieczeństwa i higieny pracy oraz utrzymania ruchu. Zapisz się na szkolenie WARSZAWA - 18 marca 2020r. KATOWICE - 06 kwietnia 2020r. LUBLIN - 05 czerwca 2020r. lub pobierz Karta zgłoszeniowa na szkolenie Polecamy również WYMAGANIA PIP STAWIANE DOKUMENTACJI TECHNICZNEJ I INSTRUKCJI OBSŁUGI w świetle obowiązujących przepisów POZNAŃ - 21 lutego 2020r. RZESZÓW - 19 marca 2020r. KRAKÓW - 20 marca 2020r. WROCŁAW - 24 kwietnia 2020r. GDAŃSK - 22 maja 2020r. Odpowiedzialność za maszyny Wymagania dyrektywy maszynowej i narzędziowej w świetle najnowszych przepisów WROCŁAW - 06 marca 2020r. POZNAŃ - 17 kwietnia 2020r. ŁÓDŹ - 15 maja 2020r. KATOWICE - 05 czerwca 2020r. WROCŁAW - 19 czerwca 2020r. ŁÓDŹ - 03 lipca 2020r. WARSZAWA - 10 lipca 2020r. Obsługa nowoczesnych wtryskarek. Podstawy technologii wtryskiwania. Dwudniowy praktyczny, specjalistyczny kurs. STĘSZEW k. Poznania - 28-29.02.2020r. KATOWICE - 25-26 września 2020r.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: GRG 408160
Firma GRG istnieje na rynku od 2005 roku. Początkowo nasza działaność opierała się głownie na produkcji plecaków. Wychodząc naprzeciw zapotrzebowaniom rynku i oczekiwaniom naszych Klientów postawiliśmy na rozwój. Stworzyliśmy nowoczesny park maszynowy, który w chwili obecnej pozwala nam na realizację każdego zlecenia z branży kaletniczej. Wykonujemy nadruki w formie haftu oraz wysokiej jakości foto nadruki w pełnej gamie kolorystycznej. W ramach naszych usług oferujemy druk sublimacyjny na smyczach reklamowych. Zgłębiając tajniki druku sublimacyjnego wprowadziliśmy również do naszej oferty inne gadżety reklamowe, w szczególności: kubki, metki, wstążki, puzzle, poszewki, podkładki pod mysz i wiele innych. Wykonujemy także smycze z nadrukiem dwustronnym bez przesunięć, przecieć logotypów bądź napisów. Nasze oferta została wzbogacona również o produkty, na których istnieje możliwość wykonania graweru laserowego (stal, kamień, ceramika, metal, drewno itp.) oraz usługę cięcia (tkanim, skóry, kartonu, papieru, laminatów grawerskich, gumy, korka oraz wielu innych materiałów). Wszystko to wykonywane jest przy użyciu wysokiej jakości laserów: RMI YAG oraz dwóch laserów firmy TROTEC ProMaker. Nieustannie rozwijamy park maszynowy, aby zapewnić naszym Klientom jak najszerszy zakres usług i najniższe ceny. W ostatnich latach działalności został on wzbogacony o krosna wykorzystane do tkania tasiemki używanej w produkcji szmyczy, prasę rolową do nadruku na powierzonych materiałach i wykrojnikach oraz najwyższej klasy plotery sublimacyjne, dzięki którym wykonane przez nas nadruki są bardzo wyraziste i mają mocno nasycone kolory. Od lat współpracujemy z dużymi firmami, ale wśród naszych Klientów nie może zabraknąć również małych przedsiębiorstw dbających o swój wizerunek. Dostosowujemy się do indywidualnych potrzeb Klienta i przy stałej współpracy zapewniamy najniższe ceny na rynku, jak również szybkie terminy realizacji zamówienia.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Marcko 408125
Zatkał Ci się zlew? Czujesz nieprzyjemny zapach? Tą sprytną sztuczką wyeliminujesz niedrożność rur i brzydkie zapachy! Jeśli i Tobie często zapycha się odpływ w rurach, to wiesz jak bardzo może to zdenerwować. Woda prawie nie spływa, na próżno przepychasz zlew, ponadto przeszkadzający smród rozprzestrzenia się po całym mieszkaniu. Skończ z tym wreszcie! Oto nowe pałeczki do czyszczenia odpływu Sani Sticks! Dzięki tym magicznym pałeczkom łatwo usuniesz cały brud nagromadzony w rurach i dodatkowo pozbędziesz się nieprzyjemnych zapachów! Jak je używać? Wystarczy wrzucić 1 pałeczkę na miesiąc do odpływu kanalizacji, i pod wpływem wody od zaraz zacznie cudownie działać. Możesz je używać zarówno do zlewu, w umywalce, w wannie, do odpływu pod prysznicem. Pasują idealnie do dowolnego standardowego systemu kanalizacyjnego. Rezultat to idealnie czysty odpływ i świeży zapach! Co sprawia, że są tak skuteczne? Pałeczki do czyszczenia odpływów Sani Sticks bez substancji chemicznych, rozpuszczają brud w zatkanej rurze za pomocą specjalnych enzymów. Niezależnie od tego, czy jest to tłuszcz, mydło czy resztki jedzenia, usuwają wszystkie zanieczyszczenia. Nie ma takiego uporczywego osadu, z którym naturalne enzymy Sani Sticks nie mogłyby sobie poradzić! W dodatku nie zawierają żrących chemikaliów, dzięki czemu są bezpieczne dla Twojego systemu kanalizacyjnego. Pomyśl, jakie to fajne uczucie, gdy nie musisz już przepychać rur drogimi i trującymi chemikaliami czy męczącym pompowaniem! Teraz woda może swobodnie spływać bez przeszkód. A zamiast drażniącego, nieprzyjemnego zapachu unosić się będzie wyjątkowo świeży zapach z odpływu w wannie, prysznicu czy umywalce. Teraz w opakowaniu dajemy 48 szt. pałeczek Sani Sticks zamiast jak dotychczas 24 sztuk, w tej samej cenie, co wystarczy Ci na ponad 1 rok! Skorzystaj z promocji i złóż zamówienie teraz klikając w poniższy link. Pożegnaj się z zatkanym odpływem i nieprzyjemnym zapachem.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Marko 408108
Zatkał Ci się zlew? Czujesz nieprzyjemny zapach? Tą sprytną sztuczką wyeliminujesz niedrożność rur i brzydkie zapachy! Jeśli i Tobie często zapycha się odpływ w rurach, to wiesz jak bardzo może to zdenerwować. Woda prawie nie spływa, na próżno przepychasz zlew, ponadto przeszkadzający smród rozprzestrzenia się po całym mieszkaniu. Skończ z tym wreszcie! Oto nowe pałeczki do czyszczenia odpływu Sani Sticks! Dzięki tym magicznym pałeczkom łatwo usuniesz cały brud nagromadzony w rurach i dodatkowo pozbędziesz się nieprzyjemnych zapachów! Jak je używać? Wystarczy wrzucić 1 pałeczkę na miesiąc do odpływu kanalizacji, i pod wpływem wody od zaraz zacznie cudownie działać. Możesz je używać zarówno do zlewu, w umywalce, w wannie, do odpływu pod prysznicem. Pasują idealnie do dowolnego standardowego systemu kanalizacyjnego. Rezultat to idealnie czysty odpływ i świeży zapach! Co sprawia, że są tak skuteczne? Pałeczki do czyszczenia odpływów Sani Sticks bez substancji chemicznych, rozpuszczają brud w zatkanej rurze za pomocą specjalnych enzymów. Niezależnie od tego, czy jest to tłuszcz, mydło czy resztki jedzenia, usuwają wszystkie zanieczyszczenia. Nie ma takiego uporczywego osadu, z którym naturalne enzymy Sani Sticks nie mogłyby sobie poradzić! W dodatku nie zawierają żrących chemikaliów, dzięki czemu są bezpieczne dla Twojego systemu kanalizacyjnego. Pomyśl, jakie to fajne uczucie, gdy nie musisz już przepychać rur drogimi i trującymi chemikaliami czy męczącym pompowaniem! Teraz woda może swobodnie spływać bez przeszkód. A zamiast drażniącego, nieprzyjemnego zapachu unosić się będzie wyjątkowo świeży zapach z odpływu w wannie, prysznicu czy umywalce. Teraz w opakowaniu dajemy 48 szt. pałeczek Sani Sticks zamiast jak dotychczas 24 sztuk, w tej samej cenie, co wystarczy Ci na ponad 1 rok! Skorzystaj z promocji i złóż zamówienie teraz klikając w poniższy link. Pożegnaj się z zatkanym odpływem i nieprzyjemnym zapachem.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Marko 408068
Zatkał Ci się zlew? Czujesz nieprzyjemny zapach? Tą sprytną sztuczką wyeliminujesz niedrożność rur i brzydkie zapachy! Jeśli i Tobie często zapycha się odpływ w rurach, to wiesz jak bardzo może to zdenerwować. Woda prawie nie spływa, na próżno przepychasz zlew, ponadto przeszkadzający smród rozprzestrzenia się po całym mieszkaniu. Skończ z tym wreszcie! Oto nowe pałeczki do czyszczenia odpływu Sani Sticks! Dzięki tym magicznym pałeczkom łatwo usuniesz cały brud nagromadzony w rurach i dodatkowo pozbędziesz się nieprzyjemnych zapachów! Jak je używać? Wystarczy wrzucić 1 pałeczkę na miesiąc do odpływu kanalizacji, i pod wpływem wody od zaraz zacznie cudownie działać. Możesz je używać zarówno do zlewu, w umywalce, w wannie, do odpływu pod prysznicem. Pasują idealnie do dowolnego standardowego systemu kanalizacyjnego. Rezultat to idealnie czysty odpływ i świeży zapach! Co sprawia, że są tak skuteczne? Pałeczki do czyszczenia odpływów Sani Sticks bez substancji chemicznych, rozpuszczają brud w zatkanej rurze za pomocą specjalnych enzymów. Niezależnie od tego, czy jest to tłuszcz, mydło czy resztki jedzenia, usuwają wszystkie zanieczyszczenia. Nie ma takiego uporczywego osadu, z którym naturalne enzymy Sani Sticks nie mogłyby sobie poradzić! W dodatku nie zawierają żrących chemikaliów, dzięki czemu są bezpieczne dla Twojego systemu kanalizacyjnego. Pomyśl, jakie to fajne uczucie, gdy nie musisz już przepychać rur drogimi i trującymi chemikaliami czy męczącym pompowaniem! Teraz woda może swobodnie spływać bez przeszkód. A zamiast drażniącego, nieprzyjemnego zapachu unosić się będzie wyjątkowo świeży zapach z odpływu w wannie, prysznicu czy umywalce. Teraz w opakowaniu dajemy 48 szt. pałeczek Sani Sticks zamiast jak dotychczas 24 sztuk, w tej samej cenie, co wystarczy Ci na ponad 1 rok! Skorzystaj z promocji i złóż zamówienie teraz klikając w poniższy link. Pożegnaj się z zatkanym odpływem i nieprzyjemnym zapachem.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Marco 408055
Zatkał Ci się zlew? Czujesz nieprzyjemny zapach? Tą sprytną sztuczką wyeliminujesz niedrożność rur i brzydkie zapachy! Jeśli i Tobie często zapycha się odpływ w rurach, to wiesz jak bardzo może to zdenerwować. Woda prawie nie spływa, na próżno przepychasz zlew, ponadto przeszkadzający smród rozprzestrzenia się po całym mieszkaniu. Skończ z tym wreszcie! Oto nowe pałeczki do czyszczenia odpływu Sani Sticks! Dzięki tym magicznym pałeczkom łatwo usuniesz cały brud nagromadzony w rurach i dodatkowo pozbędziesz się nieprzyjemnych zapachów! Jak je używać? Wystarczy wrzucić 1 pałeczkę na miesiąc do odpływu kanalizacji, i pod wpływem wody od zaraz zacznie cudownie działać. Możesz je używać zarówno do zlewu, w umywalce, w wannie, do odpływu pod prysznicem. Pasują idealnie do dowolnego standardowego systemu kanalizacyjnego. Rezultat to idealnie czysty odpływ i świeży zapach! Co sprawia, że są tak skuteczne? Pałeczki do czyszczenia odpływów Sani Sticks bez substancji chemicznych, rozpuszczają brud w zatkanej rurze za pomocą specjalnych enzymów. Niezależnie od tego, czy jest to tłuszcz, mydło czy resztki jedzenia, usuwają wszystkie zanieczyszczenia. Nie ma takiego uporczywego osadu, z którym naturalne enzymy Sani Sticks nie mogłyby sobie poradzić! W dodatku nie zawierają żrących chemikaliów, dzięki czemu są bezpieczne dla Twojego systemu kanalizacyjnego. Pomyśl, jakie to fajne uczucie, gdy nie musisz już przepychać rur drogimi i trującymi chemikaliami czy męczącym pompowaniem! Teraz woda może swobodnie spływać bez przeszkód. A zamiast drażniącego, nieprzyjemnego zapachu unosić się będzie wyjątkowo świeży zapach z odpływu w wannie, prysznicu czy umywalce. Teraz w opakowaniu dajemy 48 szt. pałeczek Sani Sticks zamiast jak dotychczas 24 sztuk, w tej samej cenie, co wystarczy Ci na ponad 1 rok! Skorzystaj z promocji i złóż zamówienie teraz klikając w poniższy link. Pożegnaj się z zatkanym odpływem i nieprzyjemnym zapachem.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Marko 408024
Zatkał Ci się zlew? Czujesz nieprzyjemny zapach? Tą sprytną sztuczką wyeliminujesz niedrożność rur i brzydkie zapachy! Jeśli i Tobie często zapycha się odpływ w rurach, to wiesz jak bardzo może to zdenerwować. Woda prawie nie spływa, na próżno przepychasz zlew, ponadto przeszkadzający smród rozprzestrzenia się po całym mieszkaniu. Skończ z tym wreszcie! Oto nowe pałeczki do czyszczenia odpływu Sani Sticks! Dzięki tym magicznym pałeczkom łatwo usuniesz cały brud nagromadzony w rurach i dodatkowo pozbędziesz się nieprzyjemnych zapachów! Jak je używać? Wystarczy wrzucić 1 pałeczkę na miesiąc do odpływu kanalizacji, i pod wpływem wody od zaraz zacznie cudownie działać. Możesz je używać zarówno do zlewu, w umywalce, w wannie, do odpływu pod prysznicem. Pasują idealnie do dowolnego standardowego systemu kanalizacyjnego. Rezultat to idealnie czysty odpływ i świeży zapach! Co sprawia, że są tak skuteczne? Pałeczki do czyszczenia odpływów Sani Sticks bez substancji chemicznych, rozpuszczają brud w zatkanej rurze za pomocą specjalnych enzymów. Niezależnie od tego, czy jest to tłuszcz, mydło czy resztki jedzenia, usuwają wszystkie zanieczyszczenia. Nie ma takiego uporczywego osadu, z którym naturalne enzymy Sani Sticks nie mogłyby sobie poradzić! W dodatku nie zawierają żrących chemikaliów, dzięki czemu są bezpieczne dla Twojego systemu kanalizacyjnego. Pomyśl, jakie to fajne uczucie, gdy nie musisz już przepychać rur drogimi i trującymi chemikaliami czy męczącym pompowaniem! Teraz woda może swobodnie spływać bez przeszkód. A zamiast drażniącego, nieprzyjemnego zapachu unosić się będzie wyjątkowo świeży zapach z odpływu w wannie, prysznicu czy umywalce. Teraz w opakowaniu dajemy 48 szt. pałeczek Sani Sticks zamiast jak dotychczas 24 sztuk, w tej samej cenie, co wystarczy Ci na ponad 1 rok! Skorzystaj z promocji i złóż zamówienie teraz klikając w poniższy link. Pożegnaj się z zatkanym odpływem i nieprzyjemnym zapachem.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Marko 407991
Zatkał Ci się zlew? Czujesz nieprzyjemny zapach? Tą sprytną sztuczką wyeliminujesz niedrożność rur i brzydkie zapachy! Jeśli i Tobie często zapycha się odpływ w rurach, to wiesz jak bardzo może to zdenerwować. Woda prawie nie spływa, na próżno przepychasz zlew, ponadto przeszkadzający smród rozprzestrzenia się po całym mieszkaniu. Skończ z tym wreszcie! Oto nowe pałeczki do czyszczenia odpływu Sani Sticks! Dzięki tym magicznym pałeczkom łatwo usuniesz cały brud nagromadzony w rurach i dodatkowo pozbędziesz się nieprzyjemnych zapachów! Jak je używać? Wystarczy wrzucić 1 pałeczkę na miesiąc do odpływu kanalizacji, i pod wpływem wody od zaraz zacznie cudownie działać. Możesz je używać zarówno do zlewu, w umywalce, w wannie, do odpływu pod prysznicem. Pasują idealnie do dowolnego standardowego systemu kanalizacyjnego. Rezultat to idealnie czysty odpływ i świeży zapach! Co sprawia, że są tak skuteczne? Pałeczki do czyszczenia odpływów Sani Sticks bez substancji chemicznych, rozpuszczają brud w zatkanej rurze za pomocą specjalnych enzymów. Niezależnie od tego, czy jest to tłuszcz, mydło czy resztki jedzenia, usuwają wszystkie zanieczyszczenia. Nie ma takiego uporczywego osadu, z którym naturalne enzymy Sani Sticks nie mogłyby sobie poradzić! W dodatku nie zawierają żrących chemikaliów, dzięki czemu są bezpieczne dla Twojego systemu kanalizacyjnego. Pomyśl, jakie to fajne uczucie, gdy nie musisz już przepychać rur drogimi i trującymi chemikaliami czy męczącym pompowaniem! Teraz woda może swobodnie spływać bez przeszkód. A zamiast drażniącego, nieprzyjemnego zapachu unosić się będzie wyjątkowo świeży zapach z odpływu w wannie, prysznicu czy umywalce. Teraz w opakowaniu dajemy 48 szt. pałeczek Sani Sticks zamiast jak dotychczas 24 sztuk, w tej samej cenie, co wystarczy Ci na ponad 1 rok! Skorzystaj z promocji i złóż zamówienie teraz klikając w poniższy link. Pożegnaj się z zatkanym odpływem i nieprzyjemnym zapachem.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Marko 407977
Zatkał Ci się zlew? Czujesz nieprzyjemny zapach? Tą sprytną sztuczką wyeliminujesz niedrożność rur i brzydkie zapachy! Jeśli i Tobie często zapycha się odpływ w rurach, to wiesz jak bardzo może to zdenerwować. Woda prawie nie spływa, na próżno przepychasz zlew, ponadto przeszkadzający smród rozprzestrzenia się po całym mieszkaniu. Skończ z tym wreszcie! Oto nowe pałeczki do czyszczenia odpływu Sani Sticks! Dzięki tym magicznym pałeczkom łatwo usuniesz cały brud nagromadzony w rurach i dodatkowo pozbędziesz się nieprzyjemnych zapachów! Jak je używać? Wystarczy wrzucić 1 pałeczkę na miesiąc do odpływu kanalizacji, i pod wpływem wody od zaraz zacznie cudownie działać. Możesz je używać zarówno do zlewu, w umywalce, w wannie, do odpływu pod prysznicem. Pasują idealnie do dowolnego standardowego systemu kanalizacyjnego. Rezultat to idealnie czysty odpływ i świeży zapach! Co sprawia, że są tak skuteczne? Pałeczki do czyszczenia odpływów Sani Sticks bez substancji chemicznych, rozpuszczają brud w zatkanej rurze za pomocą specjalnych enzymów. Niezależnie od tego, czy jest to tłuszcz, mydło czy resztki jedzenia, usuwają wszystkie zanieczyszczenia. Nie ma takiego uporczywego osadu, z którym naturalne enzymy Sani Sticks nie mogłyby sobie poradzić! W dodatku nie zawierają żrących chemikaliów, dzięki czemu są bezpieczne dla Twojego systemu kanalizacyjnego. Pomyśl, jakie to fajne uczucie, gdy nie musisz już przepychać rur drogimi i trującymi chemikaliami czy męczącym pompowaniem! Teraz woda może swobodnie spływać bez przeszkód. A zamiast drażniącego, nieprzyjemnego zapachu unosić się będzie wyjątkowo świeży zapach z odpływu w wannie, prysznicu czy umywalce. Teraz w opakowaniu dajemy 48 szt. pałeczek Sani Sticks zamiast jak dotychczas 24 sztuk, w tej samej cenie, co wystarczy Ci na ponad 1 rok! Skorzystaj z promocji i złóż zamówienie teraz klikając w poniższy link. Pożegnaj się z zatkanym odpływem i nieprzyjemnym zapachem.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Marko 407953
Zatkał Ci się zlew? Czujesz nieprzyjemny zapach? Tą sprytną sztuczką wyeliminujesz niedrożność rur i brzydkie zapachy! Jeśli i Tobie często zapycha się odpływ w rurach, to wiesz jak bardzo może to zdenerwować. Woda prawie nie spływa, na próżno przepychasz zlew, ponadto przeszkadzający smród rozprzestrzenia się po całym mieszkaniu. Skończ z tym wreszcie! Oto nowe pałeczki do czyszczenia odpływu Sani Sticks! Dzięki tym magicznym pałeczkom łatwo usuniesz cały brud nagromadzony w rurach i dodatkowo pozbędziesz się nieprzyjemnych zapachów! Jak je używać? Wystarczy wrzucić 1 pałeczkę na miesiąc do odpływu kanalizacji, i pod wpływem wody od zaraz zacznie cudownie działać. Możesz je używać zarówno do zlewu, w umywalce, w wannie, do odpływu pod prysznicem. Pasują idealnie do dowolnego standardowego systemu kanalizacyjnego. Rezultat to idealnie czysty odpływ i świeży zapach! Co sprawia, że są tak skuteczne? Pałeczki do czyszczenia odpływów Sani Sticks bez substancji chemicznych, rozpuszczają brud w zatkanej rurze za pomocą specjalnych enzymów. Niezależnie od tego, czy jest to tłuszcz, mydło czy resztki jedzenia, usuwają wszystkie zanieczyszczenia. Nie ma takiego uporczywego osadu, z którym naturalne enzymy Sani Sticks nie mogłyby sobie poradzić! W dodatku nie zawierają żrących chemikaliów, dzięki czemu są bezpieczne dla Twojego systemu kanalizacyjnego. Pomyśl, jakie to fajne uczucie, gdy nie musisz już przepychać rur drogimi i trującymi chemikaliami czy męczącym pompowaniem! Teraz woda może swobodnie spływać bez przeszkód. A zamiast drażniącego, nieprzyjemnego zapachu unosić się będzie wyjątkowo świeży zapach z odpływu w wannie, prysznicu czy umywalce. Teraz w opakowaniu dajemy 48 szt. pałeczek Sani Sticks zamiast jak dotychczas 24 sztuk, w tej samej cenie, co wystarczy Ci na ponad 1 rok! Skorzystaj z promocji i złóż zamówienie teraz klikając w poniższy link. Pożegnaj się z zatkanym odpływem i nieprzyjemnym zapachem.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Rodo 407834
W związku z wejściem w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119, s. 1) (dalej: RODO) – w załączeniu przesyłamy klauzulę informacyjną wymaganą przez art. 13 ust. 1 i 2 RODO . Niniejsza informacja jest przeznaczona dla klientów , którzy przekazali bezpośrednio swoje dane osobowe administratorowi. W sytuacji gdy Państwa dane zostały uzyskane za pośrednictwem osoby trzeciej (np. partnera handlowego) – proszę o stosowną informację, celem przesłania klauzuli informacyjnej wymaganej przez art. 14 ust. 1 i 2 RODO.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Agnieszka 407558
Od pewnego czasu kolekcjonuję gadżety z logo Miast i firm,instytucji oraz znanych osób . W związku z tym chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość otrzymania od Państwa bezpłatnych gadżetów lub informacyjnych katalogów map lub próbek waszycch wyrobów dosłownie czegoś co was dotyczy bym mogła dołączyć do mojej skromnej kolekcji lub wypróbować?Jestem osobą niepełnosprawną ponadto mam prawie 29lat mam już rodzinę męża chorego który ma problemy ze soba i tylko w taki sposób mogę spełniać marzenia lubię poznawać wszystko co mi nieznane nowe produkty miasta firmy i ich produkty Dziękuję i mam nadzieję, że dzięki państwu moja kolekcja powiększy się o kolejne egzemplarze P.s to nie musi być akurat gadżet może być próbka wyrobów,katalog ulotka autograf cokolwiek uwielbiam moją pasję:) Również będę zadowolona z paczek żywnościowych mam ciężką sytuacje materialna chodz to jest tylko dodatek do maila oczywiscie nie wymagam ale jak ktoś chętny pomoc bardzo będe wdzięczna. Jeżeli ten mail do was trafił ponownie bardzo przepraszam wysyłam bardzo dużo i mogą się powtarzać Dziękuje za przeczytanie! Agnieszka Wesołowska
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Monika 407517
Podziekowania dla pani Renaty z dzialu obsluga/ zamówienia. Pani poswiecila mojej sprawie dlugi czas z usmiechem i pelnym profesjonalizmem. Nie narzekala na zlozonosc, byla bardzo pomocna. Dziekuje za zyczliwosc, zrozumienie i sposob podejscia do klienta.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: KD 403804
Zakupiliśmy drzwi, panele drewniane oraz listwy. Wszystkie produkty w pięknym stanie, w bardzo dobrej cenie. Obsługa klienta i dostawa do naszego domu przebiegły bez zarzutu. Polecamy
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Negatywna
Autor: Andrzej 403791
Deski otrzymane z miesięcznym opóźnieniem, firma nawet nie przeprosiła. Kierowca niecierpliwy, nie pozwolił sprawdzić paczek, interwencja w firmie nie przyniosła skutku. Osobiście nie polecam
Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Dyskusja:
Opinia: Pozytywna
Autor: set79 407505
Nie napisałeś co z tymi deskami? Odebrałeś deski od kierowcy czy zwróciłeś do producenta? Jak odebrałeś to czy spełniły Twoje oczekiwania???
Przyłącz się do dyskusji Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Latchorzew 403760
Towar zamówiony i odebrany osobiście. Na plus to, że był przygotowany. Miła i bezproblemowa obsługa. Cena niższa przy odbiorze niż podczas zamawiania. Co do towaru to paczki desek miały słabą folię i podczas załadunku do auta jeszcze bardziej się darła. Jakość samych desek bardzo dobra.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Waldemar 403718
juz ktoryś raz kupowalam w prodexpolu , zawsze wszystko szybko i sprawnie , ceny znacznie lepsze niż na Bartyckiej, polecam zakupy z czystym sumieniem
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Negatywna
Autor: Marek P. 403660
Zamówiona podłoga dotarła w innym kolorze. Firma zasadniczo nie przyjmuje reklamacji z powodu różnicy w kolorze czy kategorii drewna (rustical vs natur). Zdecydowanie odradzam
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Igor 403633
zamówienie złożyłem przez internet i już w następnym dniu otrzymałem maila że towar jest przygotowany i do odbioru. Podłoga zgodna z zamówieniem. Polecam
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Agata 403611
Zamówienie było z odbiorem w sklepie i jest to pierwsze moje zamówienie w tym sklepie, ale mam nadzieję że nie ostatnie :) Mogę jak najbardziej potwierdzić, że sklep istnieje i ma w ofercie pełno towaru w dużym asortymencie. Pozdrawiam.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Magda 403585
Duży wybór, konkurencyjne ceny, profesjonalna obsługa zlecenia. Pracownicy sklepu skontaktowali się ze mną w sprawie terminu dostawy proponując dogodny czas dostawy. Polecam, tak to powinno działać
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Martyna 403547
Witam.Zamówienie,transport,obsługa klienta na piątkę, ale muszę się przyczepić do jakości towaru, otóż parkiet w większości dobry , kilka jednak było uszkodzonych chyba w transporcie. Oczywiście ,rozumiem, że parkiet za 39 zł co wymagać -ale jednak.Pozdrawiam. E.H.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Pruszków 403535
Zamówienie z odbiorem własnym przygotowane znacznie szybciej niż wyznaczony termin. Deski zgodne z zamówieniem, nawet dorzucili kilka gratis, Polecam.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Negatywna
Autor: robert 403522
Nierzetelna informacja - na deskę, która miała być dostępna od ręki czekamy już ponad miesiąc. Firma nie chce oddać zaliczki, my nie możemy zamówić gdzie indziej, bo inaczej stracimy te pieniądze. Błędne koło
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 2 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Negatywna
Autor: mateusz 403443
nie polecam tej firmy! - 2 msc zwłoki z dostawą - inny kolor -deska pęka, wybrzusza się i odkleja od podłoża - proces reklamacji trwa rok bez efektu
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Waldek 403407
Miła uprzejma obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Perfekcyjny montaż firmy parkieciarskiej. Bezproblemowe zmiany w trakcie realizacji zamówienia-duży plus.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Ewa 403395
Dziękuję za bardzo pomocną i fachową obsługę w dziale odbioru zamówień. I za podejście do klienta z uśmiechem i wyrozumiałością (jestem starszą panią). Sklep polecam wszystkim moim znajomym.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Wawa 403365
Fachowa, rzeczowa i miła obsługa. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Krótki czas oczekiwania na realizację. Firma godna polecenia..
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Bogdan 403338
Bogaty asortyment, dużo wzorników, przystępne ceny, szybki dowóz towaru /następnego dnia/, dobry kontakt mailowy, szybko odpisują. Zdecydowanie polecam
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Mateusz 403302
Parkiet jodełka francuska, chyba w najlepszej cenie w okolicy. Transport z załadunkiem i rozładunkiem -najtaniej. Jestem mile zaskoczony :-)
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: AZ 403289
Transakcja zrealizowana perfekcyjnie, profesjonalna i miła obsługa oraz bardzo szybka realizacja zamówienia, dobra cena, super, polecam
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Jarek 403268
Towar zgodny ze specyfikacją. Dostawa kurierem DHL w dwa dni. Koszt dostawy palety 100 zł. Towar bezpiecznie opakowany. Ogólnie jestem zadowolony
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 1 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Tomasz 403145
Jestem zadowolony z zakupów i obsługi, zamówione internetowo listwy czekały na mnie. Na razie bardzo kiepski jest dojazd komunikacją miejską do Państwa, ale nie jest to Państwa wina.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Wojtek 403109
Towar dostepny do odbioru na wyznaczony dzień. Bardzo dobra komunikacja sklep-klient za pomoca e-maila, mozaika zgodna ze wzornikiem, polecam
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Negatywna
Autor: Bartosz 403075
Po dwóch miesiącach zwłoki w dostawie towaru udało nam się wycofać z zamówienia i odzyskać zaliczkę. Nikomu nie polecam takich nerwów, zdecydowanie odradzam
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Negatywna
Autor: Mariola 403061
Błąd pracownika (pan Paweł) spowodował, że na zamówienie musieliśmy czekać miesiąc dłużej. Każdy, kto remontował dom wie, co to znaczy. Konieczna była zmiana ekipy wykończeniowej a znalezienie nowej to kolejnych kilkanaście dni. Firma nie przyjęła reklamacji, bo ich zdaniem ta sytuacja jest "w normie". Przestrzegam innych przed korzystaniem z firmy o takich standardach
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 2 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: jolanta 403043
bardzo sprawna komunikacja z działem handlowym , szybka realizacja zamówienia , towar dotarł błyskawicznie , wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Daria 403031
Nie mogę oceniać dostawy bo odbierałam towar osobiście. Otrzymałam wiadomość, że towar gotowy do odbioru ale w sklepie musiałam dobrą chwilę czekać aż moje zamówienie się znajdzie. Poza tym wszystko ok.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Mirek 403010
Miłe zaskoczenie. Przyjemniej niż w innych sklepach tego typu. Sprzedawca -Pan Paweł pomógł nawet włożeniem paczek do samochodu. Dzięki tak miłej obsłudze wrócę do tego sklepu. POLECAM
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Teresa 402964
SUPER jak na razie towar nie otwierany podczas wprawiania drzwi będzie można wiecej powiedzieć ,ale wygląda na to ,ze będzie wszystko ok tak jak parkiet.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Mirosława 402926
Serdecznie polecam firmę a parkietem w jodełkę nie mogę się nacieszyć. Wszystko sprawnie i szybko, Do domu znakomity, pokój wygląda jak w pałacu ; )
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Agnieszka 402894
Profesjonalnie, szybko, miła obsługa, wszystko zgodnie z zamówieniem. Wysoko cenię sobie elastyczne podejście w zakresie możliwości wcześniejszego odbioru towaru.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Negatywna
Autor: Mat. O. 402855
Deski warstwowe nie wytrzymują sezonu grzewczego. Przy temperaturze 21 stopnie i wilgotności 50% odkleja się górna warstwa użytkowa. W odpowiedzi na reklamację firma pisze, że w mieszkaniu jest za sucho i za gorąco. To ile ma być, 15 stopni???!
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 2 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Negatywna
Autor: Marta 402824
Zamówienie złożone w sierpniu zrealizowano z ponad miesięcznym opóźnieniem. Nikt nawet nie powiedział przepraszam. Deski są krzywe, nasz wykonawca powiedział, że nie da się ich ułożyć bez szpar większych niż 2 mm! Odradzam, szkoda pieniędzy i nerwów
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie
Opinia: Pozytywna
Autor: Maja 402755
Zamówiłam parkiet z montażem i jestem bardzo zadowolona. Tanio i dobra jakość. Prace wykonane dokładnie i sprawa ekipa. Towar w większości mają dostępny od ręki.
Rozpocznij dyskusję Zgadzam się ( 0 )     Nie zgadzam się ( 0 )   zgłoś nadużycie

Dodaj swoją opinię i pomóż innym podjąć słuszną decyzję

Rekomendowani specjaliści
Ostatnio przeglądani
Specjaliści w regionie

Mieczysław Serafiński

ul. Nauczycielska 2 05-220 Zielonka , woj. mazowieckie
Kategoria: Projekty, przygotowanie inwestycji Zielonka
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Budstol Invest Sp. z o.o.

ul. Pestalozziego 3 85-095 Bydgoszcz , woj. kujawsko-pomorskie
Kategoria: Budowa, Remonty Bydgoszcz
Ocena:
5
(wartość oceny 1) 1/0/0

Private Brokers

ul. Kazimierza Wielkiego 142 30-082 Kraków , woj. małopolskie
Kategoria: Projekty, przygotowanie inwestycji Kraków
Ocena:
3.3
(wartość oceny 2) 4/0/2

Zakład usług kominiarskich

ul. Cmentarna 16 46-023 Osowiec Śląski , woj. opolskie
Kategoria: Budowa, Remonty Osowiec Śląski
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Niwa Szczecin

ul. Energetyków 9 70-656 Szczecin , woj. zachodniopomorskie
Kategoria: Budowa, Remonty Szczecin
Ocena:
4.4
(wartość oceny 40) 47/0/7

TiG s.c.

ul. Leśna 25/39 24-100 Puławy , woj. lubelskie
Kategoria: Budowa, Remonty Puławy
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Mostostal Chełm Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo budownictwa metalowego

ul. Fabryczna 6 22-100 Chełm , woj. lubelskie
Kategoria: Budowa, Remonty Chełm
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Prestige-Dom. PHU

ul. Księżnej Jolanty 35a 62-800 Kalisz , woj. wielkopolskie
Kategoria: Budowa, Remonty Kalisz
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Omega Am. Sp. z o.o.

ul. Parkowa 24 81-726 Sopot , woj. pomorskie
Kategoria: Budowa, Remonty Sopot
Ocena:
0
(wartość oceny -1) 0/0/1

San El SC. Mejsner Z.A., Kiciński K., Śliwka A.

ul. Sieroszewskiego 34 24-100 Puławy , woj. lubelskie
Kategoria: Budowa, Remonty Puławy
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Remoprojekt-2. Zakład usług projektowych i budowlanych. Szczęśniak E.

ul. Okrzei 3 lok. 35 20-128 Lublin , woj. lubelskie
Kategoria: Budowa, Remonty Lublin
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Karabela Sp. z o.o. PW.

ul. Partyzantów 12 22-842 Zamość , woj. lubelskie
Kategoria: Budowa, Remonty Zamość
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Parkiet Styl. Teper T.

ul. Leśna 25a lok. 32 24-100 Puławy , woj. lubelskie
Kategoria: Budowa, Remonty Puławy
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Dor. Sp. z o.o.

ul. al. Szucha 11a lok. 1 00-580 Warszawa , woj. mazowieckie
Kategoria: Budowa, Remonty Warszawa
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

KamBruk. Jeziorski K.

ul. gen. Hallera 5/3 63-900 Rawicz , woj. wielkopolskie
Kategoria: Budowa, Remonty Rawicz
Ocena:
0
(wartość oceny -1) 0/0/1

Polmarche Nutrition Sp. z o.o.

ul. Jasielska 50/90 02-128 Warszawa , woj. mazowieckie
Kategoria: Budowa, Remonty Warszawa
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Hędrzak Krzysztof. Usługi hydrauliczne

ul. 8 36-212 Trześniów , woj. podkarpackie
Kategoria: Budowa, Remonty Trześniów
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

E & J s.c. Przedsiębiorstwo innowacyjno - wdrożeniowe. Brożek E., Szczepaniuk J.

ul. Kościuszki 35A 21-300 Radzyń Podlaski , woj. lubelskie
Kategoria: Budowa, Remonty Radzyń Podlaski
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Ejs. Firma projektowo-wykonawcza

ul. Narcyzowa 7 22-400 Zamość , woj. lubelskie
Kategoria: Budowa, Remonty Zamość
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Dekor. Wszoła M.

ul. rondo Wyszyńskiego 28/27 22-400 Zamość , woj. lubelskie
Kategoria: Budowa, Remonty Zamość
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Jurbud. Usługi remontowo - budowlane, wykończenia wnętrz

ul. Połaniecka 8 lok. 49 22-100 Chełm , woj. lubelskie
Kategoria: Budowa, Remonty Chełm
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Kurzempa H. Zakład usług kominiarsko - budowlanych

ul. Partyzantów 5a lok. 67 24-100 Puławy , woj. lubelskie
Kategoria: Budowa, Remonty Puławy
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0

Gallaś Tomasz. Zakład wodno-kanalizacyjny

ul. 3 Maja 36a 62-041 Puszczykowo , woj. wielkopolskie
Kategoria: Budowa, Remonty Puszczykowo
Ocena:
0
(wartość oceny 0) 0/0/0
Specjaliści w regionie Bud24.PL
dolnośląskie kujawsko-pomorskie lubelskie lubuskie łódzkie małopolskie mazowieckie opolskie podlaskie podkarpackie pomorskie śląskie świętokrzyskie warmińsko-mazurskie wielkopolskie zachodniopomorskie kontakt współpraca reklama regulamin polityka prywatności
Wszelkie prawa zastrzeżone © Bud24.PL 2012